Interesse

Als u kiest voor Hofstee de Meestoof dan kiest u in ieder geval niet voor standaard! U gaat wonen in een pand dat zeker twee eeuwen oud is en waarschijnlijk zelfs van ver voor 1800 dateert. Authentieke elementen zullen op veel plekken zichtbaar zijn, zowel buiten als binnen. Daarbij springen de imponerende houten kolommen en dakspanten natuurlijk meteen in het oog, maar op de begane grond zal ook een stukje van de originele buitenmuur in de woonkamer zichtbaar zijn als u dat wilt. En vanzelfsprekend geven we de plaquette uit 1820 ook weer een mooie plek.

Een keuze voor de toekomst

Een keuze voor de toekomst

U kiest er ook voor om te anticiperen op de toekomst. Misschien krijgt u te maken met een verminderde mobiliteit en dan is het wel heel erg fijn dat u niet hoeft te verhuizen, want daar is al rekening meegehouden. En als u hulp nodig heeft in verband met uw gezondheid, dan kan dat gemakkelijk en via één loket georganiseerd worden. U anticipeert bovendien op een toekomst zonder het steeds duurder wordende aardgas: goed voor het klimaat én goed voor uw portemonnaie. En wat dacht u van de elektrische deelauto’s? Als dat geen ontzorgen is!

Als u kiest voor Hofstee de Meestoof dan kiest u er ook voor om open te staan voor ongedwongen sociale contacten zonder verplichtingen. Sociologisch onderzoek wijst uit dat voor iedereen prettige sociaal contacten in de directe omgeving van grote invloed zijn op het geluksgevoel. In de gemeenschappelijke tuin en in het gezellige paviljoen is het heel gemakkelijk om contact te hebben met uw buren. U bepaalt zelf wanneer en met wie.

Uw keuze voor de Meestoof is een keuze voor de toekomst.

Nog 14 woningen beschikbaar, maak een afspraak!

Nog 14 woningen beschikbaar, maak een afspraak!

Inmiddels zijn drie woningen verkocht en staan er meerdere in optie. Bel ons op telefoonnummer 0113-233 340 en maak snel een afspraak.

Of vul het onderstaande formulier volledig in en klik op 'versturen’. Wij nemen dan snel contact met u op.

  • Persoonsgegevens

    Gegevens met een * zijn verplichte velden. Zonder deze in te vullen kunt u het formulier niet versturen.

  • Adresgegevens

  • Contactgegevens

  • Voorkeur

  • Bestaan Meestoof

  • Opmerking

Adres

Timmerman Makelaardij
Gravenpolderseweg 2
4462 CG Goes

T: 0113 – 233 340
E: info@timmermanmakelaardij.nl