Beschrijving

Exclusief wonen op een prachtige plek

De voormalige Meestoof Zeeland wordt in 2 fases herontwikkeld tot Hofstee de Meestoof:  6.000 m2 grond met 2.000 m2 woonoppervlak verdeeld over 17 luxe koopappartementen in een uniek historisch gebouw, waar modern wooncomfort en maximale vrijheid samen komen in een prachtige omgeving.

In Hofstee de Meestoof woont u in een appartement variërend in oppervlakte van 77 m2 tot 159 m2 woonruimte. Elk appartement heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een grote tuin of een ruim terras. De bergingen van elk vijf m2 per woning zijn naast het paviljoen gesitueerd.

Alle appartementen op de bovenverdiepingen zijn toegankelijk via een ruime lift.

Paviljoen

Paviljoen

Grenzend aan de privétuinen wordt een gemeenschappelijke tuin ingericht met een gezellig paviljoen waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten, zowel binnen in de huiskamer als buiten op het zomer- of winterterras.

Het transparante ontwerp biedt een maximale doorkijk vanuit de appartementen op de begane grond over het weidse polderlandschap.

Naast het paviljoen bevinden zich twee gastenkamers waar uw logés tijdens een meerdaags bezoek op kostendekkende basis kunnen overnachten.

Faciliteiten

Faciliteiten

Voor de bewoners zullen een aantal gemeenschappelijke voorzieningen worden gerealiseerd, zoals bijvoorbeeld een elektrische deelauto.

De veiligheid in en om het gebouw wordt gewaarborgd met automatische verlichting en bewakingscamera’s buiten en in algemene ruimten.

Lekker warm zonder gas

De buitenruimte van Hofstee de Meestoof wordt ook ondergronds gebruikt, want alle appartementen zullen worden verwarmd met bodemwarmte uit bronnen op het eigen terrein. Elk appartement krijgt zijn eigen warmtepomp. De gegeneerde warmte wordt in de aangesloten 180 liter boiler verder elektrisch opgewarmd en afgegeven aan de vloerverwarming, waarmee het appartement wordt verwarmd maar in de zomer ook kan worden gekoeld. De ventilatie wordt uitgevoerd met warmteterugwinning zodat de lucht die het appartement binnenkomt al is opgewarmd en comfortklachten worden voorkomen. In de boiler wordt ook het door het nutsbedrijf geleverde koude drinkwater verwarmd voor gebruik als douche- en tapwater. Het warme tapwater in de keuken wordt verzorgd door een kleine hotfillboiler of een combi-quooker.

Zonne-energie

Zonne-energie

De algemene ruimten, zoals de entree, het paviljoen en de bergingen worden verlicht en verwarmd met zonnepanelen die op de verschillende platte dakvlakken geïnstalleerd worden, zoals het dak van de bergingen en het paviljoen.

Verkoopprijzen

Het verbouwen van een meer dan twee eeuwen oud gebouw kost veel meer dan nieuwbouw. De bestaande vorm en het historische karakter moeten zoveel mogelijk bewaard blijven, maar de verbouwing moet ook voldoen aan allerlei bouwvoorschriften. Dat brengt veel ontwerptechnische en bouwtechnische uitdagingen met zich mee. Het uiteindelijke resultaat: zeventien hoogwaardige appartementen met een werkelijk uniek karakter.

De appartementen in Hofstee de Meestoof zijn te koop vanaf €420.800 v.o.n., bekijk hier de volledige prijslijst.

Voorbehoud

Voorbehoud

Op deze pagina wordt een concept geschetst zoals dat de ontwikkelaar voor ogen staat. Alle vermelde voorzieningen zijn vooralsnog onder voorbehoud van vergunningverlening, bouwkundige en contractuele mogelijkheden.