Stamphuis

Onder type Stamphuis vallen vijf unieke appartementen met terras op de eerste verdieping van de voormalige schuur. Comfortabel door de 109 tot 136 m2 woonruimte op de eerste verdieping en uniek vanwege de extra ruimte van 20 tot 22 m2 op de zolderverdieping in de nok, die bereikbaar is met een vaste trap. Hier kan optioneel een tweede slaapkamer of een hobbykamer gerealiseerd worden, maar een open vide met balustrade is natuurlijk ook mogelijk.

De toegang tot de appartementen is al even bijzonder. Via de glazen doorgang op de begane grond gaat u met de trap of de lift naar de eerste verdieping. Van daaruit loopt u over de zwevende galerij naar uw appartement.

Klik hier om de video van het Stamphuis appartement te bekijken.

Beleving van een loft

Beleving van een loft

Waar u ook verblijft in het appartement, in type Stamphuis is de adembenemende spantconstructie volledig zichtbaar waardoor de loftbeleving overal aanwezig is.

Elk appartement heeft een eigen terras dat via de terrasdeuren toegankelijk is. U geniet van de ochtend- en middagzon op uw terras aan de achterzijde.

Uitzicht op het kanaal

Uitzicht op het kanaal

In de namiddag strijkt u neer in de living aan de voorzijde van het appartement. Met wijdgeopende terrasdeuren kunt u op uw inpandige balkon genieten van de avondzon en de passerende boten in het kanaal.

Gedeeltelijk variabele indeling

Gedeeltelijk variabele indeling

Alle appartementen van het type Stamphuis beschikken over een ruime living met aangrenzende open eetkeuken en bijkeuken. De hoofdslaapkamer met badkamer-en-suite bevindt zich op dezelfde verdieping.

Ook van deze appartementen is de indeling gedeeltelijk variabel. Heeft u liever de slaapkamer aan de achterzijde of daar juist de eetkeuken? U mag het zelf bepalen.

In de daknok boven de eetkeuken en de slaapkamer bevindt zich een extra ruimte die bereikbaar is met een vast trap. Hier kan optioneel een een hobbykamer of een tweede tweede slaapkamer gerealiseerd worden.

Hieronder vindt u de plattegronden van alle appartementen van het type Stamphuis, bouwnummers 12 t/m 17.

De verkoopprijzen van deze appartementen vindt u in de prijslijst, die u hier kunt downloaden. U kunt het project ook op Funda bekijken.

Een plattegrond met de privétuinen en -terrassen kunt u hier downloaden.

Interesse in dit unieke project?

Maak een afspraak!