Droogtoren
Historie, comfort en uitzicht

Historie, comfort en uitzicht

Onder type Droogtoren vallen de vijf appartementen in het voorhuis, het gedeelte van het pand links van de glazen doorgang. In het voorhuis bevinden zich twee appartementen op de begane grond met een tuin, twee appartementen op de eerste verdieping met een terras en een appartement met een terras op de tweede verdieping waar ook het torentje bij hoort.

Alle appartementen van type Droogtoren zullen gerealiseerd worden binnen de bestaande contouren van de oorspronkelijke bebouwing. De indeling is gebaseerd op kenmerken die een combinatie vormen van historie, comfort en uitzicht.

Historische elementen

Historische elementen

De gevels zijn bewaard gebleven en bovendien voorzien van extra ramen voor meer lichtinval en uitzicht.

Ook delen van de dikke binnenmuren van de voormalige droogtoren zijn behouden en vormen een mooi historisch element.

Ruime indeling

Ruime indeling

Alle appartementen beschikken over een open keuken met een bijkeuken en technische ruimte.

De hoofdslaapkamer en de badkamer-en-suite hebben brede toegangsdeuren.

(Plattegrond DT-01)

Schitterend uitzicht

Schitterend uitzicht

De appartementen op de begane grond hebben beide een riante eigen tuin die vanuit de woonkamer en/of de slaapkamer toegankelijk is.

De appartementen aan de voorzijde van het voorhuis hebben een schitterend uitzicht over het kanaal van Goes naar de Oosterschelde.

De appartementen aan de achterzijde kijken uit over het weidse polderlandschap.

De appartementen op de eerste verdieping hebben een buitenruimte in de vorm van een terras. Het terras van het appartement aan de achterzijde is met zijn 37 vierkante meter zelfs echt riant te noemen.

Dit zijn de enige twee appartementen in Hofstee de Meestoot met één slaapkamer en één badkamer, maar er bestaat zelfs nog de mogelijkheid om beide appartementen samen te voegen tot één unieke woning van maar liefst 163 vierkante meter.

Met uitzondering van het appartement op de tweede verdieping zijn alle appartementen van het type Droogtoren geheel gelijkvloers uitgevoerd. Tot het appartement op de tweede verdieping behoort namelijk ook de kamer in het torentje op de derde verdieping met rondom een prachtig uitzicht.

De verkoopprijzen van deze appartementen vindt u in de prijslijst, die u hier kunt downloaden.

De plattegronden van alle appartementen van het type Droogtoren kunt u onderaan deze pagina bekijken. U kunt het project ook op Funda bekijken.

Een plattegrond met de privétuinen en -terrassen kunt u hier downloaden.

plattegronden

Droogtoren

Interesse in dit unieke project?

Maak een afspraak!