Fase 2: Droogtoren
Vijf keer historie, comfort en uitzicht

Vijf keer historie, comfort en uitzicht

In Fase 2 zullen vijf appartementen binnen de bestaande contouren van de voormalige Droogtoren gerealiseerd worden (bouwnummers 12 t/m 17), het gedeelte van het pand links van de glazen doorgang.

Hier komen twee appartementen op de begane grond met een tuin, twee appartementen op de eerste verdieping met een terras en een appartement met een terras op de tweede verdieping waar ook het torentje bij hoort.

Alle appartementen van type Droogtoren zullen tussen oktober 2023 en medio 2024 gerealiseerd worden.

De appartementen op de eerste verdieping (bouwnummers 13 en 14) zijn de enige twee appartementen in Hofstee de Meestoof met één slaapkamer en één badkamer. Er bestaat in dit stadium nog de mogelijkheid om beide appartementen samen te voegen tot één groot appartement van maar liefst 163 vierkante meter. Ook het zonnige terras aan de achterzijde van deze verdieping is met zijn 37 vierkante meter echt riant te noemen.

Tot het appartement op de tweede verdieping (bouwnummer 17) behoort ook de kamer in het torentje op de derde verdieping met rondom een prachtig uitzicht.

Historische elementen

Historische elementen

De gevels blijven bewaard gebleven en worden bovendien van extra ramen voor meer lichtinval en uitzicht.

Ook delen van de dikke binnenmuren van de voormalige Droogtoren blijven behouden en zullen een mooi historisch element vormen.

Schitterend uitzicht

Schitterend uitzicht

De appartementen op de begane grond hebben beide een riante eigen tuin die vanuit de woonkamer en/of de slaapkamer toegankelijk is.

De appartementen aan de voorzijde van het voorhuis hebben een schitterend uitzicht over het kanaal van Goes naar de Oosterschelde.

De appartementen aan de achterzijde kijken uit over het weidse polderlandschap.

In een later stadium zullen meer details over de appartementen van fase 2 op deze pagina gepubliceerd worden. Wilt u updates niet missen en tijdig geïnformeerd worden, dan kunt u dat kenbaar maken door middel van een opmerking in het interesseformulier. Dat kan ook als u geïnteresseerd bent in een samenvoeging van twee appartementen. Maar u mag natuurlijk ook altijd bellen.

Interesse in dit unieke project?

Maak een afspraak!