Dorsvloer

Onder type Dorsvloer vallen zeven unieke appartementen met tuin op de begane grond. Uniek omdat deze gelijkvloerse appartementen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde vrij uitzicht hebben. Maar ook uniek omdat bij zes van deze appartementen nog gekozen kan worden tussen een entrée aan de voorzijde of aan de achterzijde en verschillende uitgewerkte indelingen.

Aangebouwde tuinkamer

Aangebouwde tuinkamer

De appartementen zijn hoe dan ook ruim
van opzet, variërend van 111 tot 152 m2, standaard voorzien van twee badkamers en vanzelfsprekend heeft elke woning een ruime living. De aangebouwde tuinkamer aan de achterzijde, welke ook samengevoegd kan worden met de living, maakt het wonen in type Dorsvloer tot een waar genot.

De bijbehorende privétuinen zijn 11 meter diep en hebben een betegeld buitenterras van 4 meter om dagelijks van te genieten. Ook hebben alle appartementen een eigen voortuin van 3 à 4 meter diep.

Een plattegrond met de privétuinen en -terrassen kunt u hier downloaden.

Eeuwenoude spanten

Eeuwenoude spanten

De eeuwenoude spanten zijn karakteristiek voor het hele gebouw. Deze zijn bewaard gebleven en worden nodig vakkundig gerestaureerd. Bijna elke woning heeft twee rijen van deze spanten. De architect heeft de appartementen zo ingedeeld dat deze adembenemende constructie volledig zichtbaar blijft maar geen beperking oplevert bij de indeling van de woonruimte.

Alle appartementen van het type Dorsvloer beschikken over een open keuken met een bijkeuken en technische ruimte en een hoofdslaapkamer met badkamer-en-suite.

De basis plattegronden kunt u hieronder bekijken. Daarnaast zijn er voor zes appartementen van het type Dorsvloer drie andere opties ontwikkeld. Wilt u hier meer over weten? Maak dan een afspraak.

De verkoopprijzen van deze appartementen vindt u in de prijslijst, die u hier kunt downloaden. U kunt het project ook op Funda bekijken.

Interesse in dit unieke project?

Maak een afspraak!