Droogtoren

Onder type Droogtoren vallen de vijf woningen in het voorhuis, het gedeelte van het pand links van de glazen doorgang. In het voorhuis bevinden zich twee tuinwoningen op de begane grond, twee terraswoningen op de eerste verdieping en een terraswoning op de tweede verdieping.

Alle woningen van type Droogtoren zullen gerealiseerd worden binnen de bestaande contouren van de oorspronkelijke bebouwing. De indeling is gebaseerd op kenmerken die een combinatie vormen van historie, comfort en uitzicht. De gevels zijn bewaard gebleven, op een aantal plaatsen zelfs uitgebreid en bovendien voorzien van extra ramen voor meer lichtinval en uitzicht.

De woningen aan de voorzijde van het voorhuis hebben een schitterend uitzicht over het kanaal dat de verbinding vormt tussen Goes en de Oosterschelde. De woningen aan de achterzijde kijken uit over het weidse polderlandschap.

De tuinwoningen op de begane grond hebben beide een riante eigen tuin die vanuit de woonkamer en/of de slaapkamer toegankelijk is. De terraswoningen op de eerste verdieping hebben een buitenruimte in de vorm van een terras. Het terras van de woning aan de achterzijde is zelfs echt riant te noemen. Er is zelfs nog een mogelijkheid om beide woningen op de eerste verdieping samen te voegen tot één unieke woning.

Tot de terraswoning op de tweede verdieping behoort ook de ruimte op de derde verdieping van het torentje.

Interesse in dit project?

Schrijf je dan nu in!

Inschrijven