Verkoop en hypotheekadvies

De verkoop van de 17 woningen in Hofstee de Meestoof wordt professioneel verzorgd door Timmerman Makelaardij.

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt natuurlijk veel kijken. Naast het maken van uw financiële planning, moet wellicht ook uw huidige woning nog verkocht worden. Ook daarvoor kunt u ook bij ons terecht.

Wij hebben veel aandacht voor de presentatie van uw woning, zijn actief op social media en zetten graag een stapje extra. Bovendien is het handig dat wij als geen ander weten hoe het staat met de vorderingen van uw nieuwe woning. Daar kunnen we dan goed rekening mee houden bij het vinden van de beste koper voor uw woning.

Natuurlijk bieden we u een extra aantrekkelijk projecttarief wanneer u ook uw huidige woning door ons laat verkopen. We komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0113-23 33 40 en e-mailadres info@timmermanmakelaardij.nl.

 

U wilt dat uw financiën goed geregeld zijn. Nu en in de toekomst. Daarom zoekt u een betrouwbare en ervaren adviseur die op de hoogte is van uw wensen. Een onafhankelijke adviseur die er voor u is en waar u altijd terecht kunt.

Die adviseur is Overbeeke. Wij bieden u namelijk duidelijk en onafhankelijk advies op maat. Of het nu gaat om betalen & sparen, verzekeren, pensioenen, financiële planning òf hypotheken, onze adviseurs staan voor u klaar.

Als onafhankelijk hypotheekadviseur werken wij met veel geldverstrekkers en hypotheekaanbieders samen. Zo weet u met hypotheekadvies van Overbeeke wat er te kiezen valt, duidelijk en overzichtelijk. Ons hypotheekadvies is niet alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs én voorwaarden. Dat is overduidelijk Overbeeke!

Wil u meer weten over de dienstverlening die wij ú kunnen bieden? Bel ons dan op 088-730 77 00. Wij zorgen voor een vrijblijvend oriënterend adviesgesprek.